Opvoedingsondersteuning in twee culturen

Het valt niet mee om je kinderen op te voeden in een andere cultuur en daarnaast rekening te willen houden met je eigen normen en waarden. Wij bieden opvoedingsondersteuning aan ouders die net in Nederland zijn komen wonen, of die hier al een tijd zijn. Wij ondersteunen gezinnen bij het aansluiten bij de Nederlandse samenleving, aangezien hun kinderen opgroeien in deze maatschappij. We helpen gezinnen bij het opvoeden van hun kinderen waarbij ze hun eigen cultuur meenemen en tegelijkertijd ook aansluiten bij de Nederlandse cultuur. De hulpverleners van Diversiteit in Hulp hebben veel ervaring in het bieden van hulp en begeleiding bij het opvoeden in twee culturen.

Naast de begeleiding van gezinnen bieden wij ook een workshop aan voor professionals en groepen ouders over het opvoeden in twee culturen. Lees hier meer over onze workshops.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u daarmee instemt.