Nieuws

Presentatie MBO Amersfoort

Posted on

Op 22 januari mocht Sara een presentatie geven op het MBO Amersfoort over de omgang en communicatie met studenten die nieuwkomers zijn.

De reactie van de aanwezigen was positief:

‘Wij vonden het een mooie workshop waarin jouw enthousiasme over het onderwerp en jouw kennis zowel in het werk als persoonlijk als een meerwaarde werd ervaren.

Het was voor ons als 2e lijns begeleidingsteam van MBO Amersfoort een goede opfrisser. De basis is bij ons bekend maar door jouw verhaal en manier van vertellen extra geactiveerd en de complexiteit van de vraagstukken is weer heel helder geworden.

Daarnaast is het fijn te weten dat we jou voor individuele casus kunnen benaderen en de door jou geschetste werkwijze sluit heel goed aan bij onze manier denken en werken.’

Heeft uw organisatie ook interesse in een workshop of presentatie over de omgang en communicatie met nieuwkomers?
Stuur dan een e-mail naar info@diversiteitinhulp.nl. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Open dag workshops succesvol, geopend door Burgemeester L Bolsius

Posted on

Woensdag 28 november was onze eerste open dag! Er waren veel professionals aanwezig om de verschillende workshops bij te wonen. Burgemeester L. Bolsius heeft de aftrap gegeven voor de workshops. Een hele eer voor ons werk!
Als bedankje kregen alle gasten een waaier mee naar huis, vol informatie over de verschillende culturele groepen waar de hulpverleners van DiH mee werken. Het was een zeer geslaagde open dag, vol met interessante ontmoetingen en leerzame informatie.

Hieronder zie je een aantal foto's voor een sfeerimpressie van deze dag!